Wednesday, June 1, 2016

ALFALFA BANTU MENYELESAIKAN MASALAH KEINTIMAN SUAMI ISTERI


Assalamualaikum

Rasa macam dah lama Mokde x bersiaran di blog ni. Bersawang sana sini dah. hihi.

Petang ni Mokde nak bercerita la mengenai kehebatan Alfalfa Complex dalam membantu menyelesaikan masalah keintiman suami isteri ni.

Yang longgar boleh jadi ketat
Yang dingin boleh jadi hangat membara
Yang suam-suam kuku boleh jadi bertenaga kaw2

Alfalfa ni sangat bagus untuk wanita dan lelaki tau.

Khas untuk wanita, Alfalfa ni dapat menyelesaikan masalah keputihan yang kronik. Keputihan ni akan membuat kawasan intim kita tu gatal, berbau & rasa tidak selesa. Nak bersama dengan suami pon naik segan tau.

Alfalfa ni ibarat jamu moden bagi zaman sekarang yang mana berfungsi sebagai kacip fatimah yang mana membantu merangsang keinginan isteri untuk bersama.

Bagi suami pula, Alfalfa membantu menyelesaikan masalah prostat. Ia juga memberi lebih tenaga kepada suami, ereksi yang lebih lama & Ogasma yang lebih kerap dan bersemangat.

Setiap pernikahan sangat memerlukan hubungan intim yang sihat dan menyeronokkan antara suami isteri. Walaupun dah ada anak penguikat kasih sayang, hubungan suami isteri perlu dijaga dibelai dihangatkan setiap masa.

Boleh berikhtiar dengan Alfalfa Complex. Didatangkan dengan 2 saiz yang berbeza iaitu 330 biji dan 700 biji.

Antara testimoni yang berjaya menghangatkan kembali keintiman mereka. Khasiat tambahan dapat menghilangkan keputihan, payudara anjal montok dan memperbanyakkan susu badan bagi ibu yang masih menyusukan anak.

Berminat untuk membeli ALFALFA COMPLEX boleh hubungi Mokde ye. Mokde sedia dan gembira membantu anda.

Pengedar Shaklee Ipoh (COD Sungai Siput, Kuala Kangsar, Chemor, Tanjung Rambutan, Hulu Kinta, Tambun) dan juga Pengedar Shaklee Bota (COD Seri Iskandar, Bota Kanan, Lambor Kanan, Pulau Tiga, Kg gajah)

POS ke seluruh Malaysia

WHATAPS/MSG : 0189555760
EMAIL: sihazlee@gmail.com
FANPAGE: Kedai Mokde
FB: Norfasihah Sabran

No comments:

Post a Comment