Sunday, November 13, 2016

Produk untuk merawat penyakit kencing manis dengan berkesan

Assalamualaikum & salam sejahtera...


Penyakit kencing atau diabetes antara penyakit yang popular di malaysia kerana gaya hidup kita sendiri yang membawa kepada faktor2 tersebut.

Jika penyakit ini dibiarkan berterusan tanpa dirawat dan dikawal, ia boleh menyebabkan buta, kegagalan ginjal, penyakiy jantung dan menjurus kepada penyakit2 kronik yang lain juga.

Kerana penyakit kencing manis banyak komplikasi. Pesakit kencing manis perlu mengamalkan diet seimbang bagi mengawal paras glukosa dalam darah. Disamping itu juga pesakit kencing manis bolwh mengambil supplemen bagi membantu mengawal penyakit ini dengan lebih effektif.


Produk shaklee yang boleh merawat seterusnya menghilangkan penyakit kencing manis ni ialah VIVIX.Vivix membantu pesakit kencing manis mengawal bacaan gula dgn kandungan Resveratrol dalam vivix yang membentuk mencegah rintangan insulin, iaitu keadaan dimana tubuh menjadi tidak sensitif kepada kesan hormon penurunan gula dalam darah (insulin).

Rintangan insulin ialah precursor petanda atau gejala kencing manis.

Seperti cerita puan ini, ayahnya sudah 20 tahun menghidap kencing manis dan bacaan gula tak pernah kurang dari 13.

Alhamdulillah asbab mengambil vivix, ayahnya BEBAS KENCING MANIS.


Antara testimoni yang lain yang berjaya merawat penyakit kencing mania dengan vivix
Jangan biarkan masalah ini berlarutan..jom kawal bacaan gula anda dgn vivix.

Jika anda atau ada antara ahli keluarga, kawan2 yang menghidap penyakit kencing manis dan memerlukan bantuam vivix boleh cari mokde ye..

Mokde sedia dan gembira dapat membantu anda...

Salam sayang
Mokde


Pengedar Shaklee Ipoh & Sungai Siput (COD Sungai Siput, Kuala Kangsar, Chemor, Tanjung Rambutan, Hulu Kinta, Tambun) dan juga Pengedar Shaklee Bota (COD Seri Iskandar, Bota Kanan, Lambor Kanan, Pulau Tiga, Kg gajah)

POS ke seluruh Malaysia

WHATAPS/MSG : 0189555760
EMAIL : sihazlee@gmail.com
FANPAGE & INSTAGRAM : Kedai Mokde
FB : Norfasihah sabran

No comments:

Post a Comment