Friday, January 6, 2017

PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2017: VIVIX BELI 6 FREE 1 ATAU BELI 2 OFF 5% DISKAUN

Salam sejahtera semua....Selamat tahun baru 2017...

Teruja tak baca tajuk atas tu. VIVIX ON PROMOTION OK!!!!Bagi yang dah mengamalkan minum vivix ni, mesti time promo sekarang wajib beli. Sebab murah ya amatttt la....

Bagi yang masih belum mencuba, meh mokde nak share kebaikan vivix ni. 

Vivix ini botolnya comel je mengandungi 150 ml TETAPI memberi impaknya kepada kesihatan keseluruhan badan kita ni tau pada tahap yang optimum.

Kenapa mokde kata secara optimum?

Sebab Vivix ini adalah satu-satunya produk yang mampu tembus hingga ke peringkat DNA (Telomere)

Apa itu Telomere. bukan lah nama sejenis telur atau tumbuh tumbuhan. Boleh tengok gambar dekat bawah ni. yang bentuk X tu Kromosom. Dekat hujung kromosom tu adalah Telomeres, dalam telomeres ada Caps. Dalam Caps tu pulak ada DNA kita atau kad pengenalan diri kita la. 

Bila sel kita berpecah (growth), Telomere caps kita akan makin pendek. Apabila semakin pendek, akan terjadinya penyakit kronik dan sel mula bagi arahan salah dan tidak bekerja dengan baik.

Siapa pula dalam gambar ni?

Ok..inilah Dr Elizabeth Blackburn yang mana beliau yang menjumpai Telomere ini. Beliau merukan Pakar Molekul Biologi . Hasil kajian beliau maka terhasilkan Vivix. 

Beliau bagitahu ada 3 penyakit Kronik apabila Caps ini makin pendek iaitu:-

1) Kanser (ada banyak)
2) Penyakit Kardiovaskular
3) Diabetes

Faktor-faktor yang memendekkan Caps ini anatranya disebabkan oleh pamakanan, persekitaran dan emosi.

dalam kajian ada satu bahan yang dipanggil RESVERATROL yang mampu memanjangkan Caps Telomeres itu sehingga 40%. Bahan tersebut biasanya ada dalam tumbuhan yang berwarna merah ungu dan juga sejenis anggur liar namanya MUSCADINE GRAPES.

Muscadine Grapes adalah BAHAN UTAMA VIVIX.

Resveratrol menjaga proses replikasi sel dengan menjadikan pembahagian sel itu tidak merosakkan sel-sel yang terbahagi itu. Contoh, kita buat photostat. lama-lama ink photostat akan kurang dan hasil makin blur. Macam itu jadi pada sel kita bila nutrisi tidak optimum. Jadinya, resveratrol tolobg dalam keradangan dan juga beri antioksidan supaya sel kita "tak habis ink".

dalam kajian makmal, vivix telah menunjukkan impak besar kepada 4 mekanisme penting penuaan pada sel DNA iaitu:-

1) Kerosakan DNA
2) Pengawalan Genetik
3) Pengeluaran tenaga yang kian menurun oleh sel-sel
4) Penimbunan Protein Age (advanced glycation end products)

Untuk info lanjut boleh rujuk landmarkstudy.com atau jurnal nutrition.


Jom kita tengak TESTIMONI vivix... apa kata mereka...
Jangan segan-segan untuk dapatkan vivix ini dengan mokde. Nak dapatkan banyak lagi penjimatan hubungi mokde cepat-cepat ye. 

Sebotol vivix RM475x2 = RM950. Selepas diskaun anda hanya perlu bayar RM902.50. Jimat sebanyak RM47.50

Manakala setiap pembelian 6 botol vivix, anda dapat PERCUMA 1 botol dan menjadikan kesemuanya adalah 7 botol. RM475x6 =RM2,850.00. Percuma sebotol bernilai RM475.00. Jimat sebanyak RM475.00.

(mahukan lebih banyak penjimatan, ada rahsianya...Setiap pembelian 2 botol vivix atau beli 6 percuma 1 botol, anda dapat jimat sebanyak RM1***.**Keahlian Percumadapat point UV *** dan confirm dapat bonus RM***.**.)

Seronok kan...dapatkannya segera dengan mokde ye... 


Pengedar Shaklee Ipoh & Sungai Siput (COD Sungai Siput, Kuala Kangsar, Chemor, Tanjung Rambutan, Hulu Kinta, Tambun) dan juga Pengedar Shaklee Bota (COD Seri Iskandar, Bota Kanan, Lambor Kanan, Pulau Tiga, Kg gajah)

POS ke seluruh Malaysia

WHATAPS/MSG : 0189555760
EMAIL : sihazlee@gmail.com
FANPAGE & INSTAGRAM : Kedai Mokde

No comments:

Post a Comment