Friday, April 29, 2016

PENJAGAAN JANTUNG DENGAN VITAMIN SHAKLEE


Assalamualaikum

Adakah anda sayang denagn insan yang bergelar LELAKI? suami, ayah, datuk, abang, adik....

Sesungguhnya tulang belakang bagi seorang wanita adalah seorang lelaki yang bergelar suami. Mesti sayang dan sudah semestinya mahukan yang terbaik buat mereka. Yang paling penting adalah kesihatan mereka.

Sedar tak kita hari ini, bukan suami kita sahaja malah diri kita tidak mengawal pemakanan harian kita. Seperti gambar dibawah ni.


Makanan yang di dalam gambar ini semua nya sedap kan. nyummm nyummmm. TAPI sedar kah kita pemakanan sebegini kalau hari-hari dijamah, tahap kolesterol akan naik dengan cepatnya dan kemungkinan besar kita bakal di serang dengan pembunuh no 1 Malaysia iaitu SERANGAN JANTUNG a.k.a HEART ATTACK.

Jom kita tengok kadar kolesterol di dalam makanan harian kita. Banyak kan...Bukan setakat kolesterol, malah gaya hidup yang tidak sihat, berat badan yang berlebihan (obesiti), tekanan di tempat kerja, merokok, dan tidur yang tidak mencukupi boleh memberi kesan yang amat tidak elok pada badan.

Antara TANDA-TANDA anda mengalami masalah jantung
APA YANG SHAKLEE BOLEH MEMBANTU BAGI MELINDUNGI JANTUNG, MENGUATKAN JANTUNG, MENCEGAH SERANGAN JANTUNG& MENURUNKAN KADAR KOLESTEROL YANG MENYEBABKAN SALURAN DARAH KE JANTUNG MENJADI SEMPIT.


PHYTOCOL-ST : Berfungsi mencegah penyerapan kolesterol dari makanan

OMEGA GUARD : Berfungsi menurunkan kadar kolesterol LDL yang berlebihan di dalam salur darah

CoQHEALTH Plus : Berfungsi menguatkan otot jantung dan memperbaiki pengaliran darah

VIVIX : Berfungsi sebagai perlindungan sel dari penuaan atau kerosakan sel  dan menjaga kesihatan salur darah.Boleh dapatkan kesemua vitamin-vitamin ni dengan seha ye. Seha sedia & gembira membantu anda.

Pengedar Shaklee Ipoh (COD Sungai Siput, Kuala Kangsar, Chemor, Tanjung Rambutan, Hulu Kinta, Tambun) dan juga Pengedar Shaklee Bota (COD Seri Iskandar, Bota Kanan, Lambor Kanan, Pulau Tiga, Kg gajah)

POS ke seluruh Malaysia

WHATAPS/MSG : 0189555760
EMAIL: sihazlee@gmail.com
FANPAGE: Adeela Healthy Beauty
FB: Norfasihah Sabran

No comments:

Post a Comment